Sposób przygotowania

Bakłażana umyć, pokroić, posolić i odstawić na ok. 1 h. Nastepnie ręcznikiem papierowym zetrzeć wytworzony sos, posypać bazylią i smażyc na maśle. camembert pokroić w plastry i kłaść na bakłażana usmażonegoz z jednej strony, smażąc druga stronę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    ciekawe te bakłażany , podoba mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajne danie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super zestawienie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    wspaniały przepis !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !