Sposób przygotowania

Tuńczyka odcedzamy i dodajemy do miseczki. Dorzucamy również odcedzone fasole, posiekaną natkę kolendry, pokrojoną w kosteczkę cebulę i dobrze mieszamy. Oliwę łączymy z sokiem z cytryny i musztardą i dokładnie ucieramy. Tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę. Delikatnie zamieszać i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybko i smacznie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybko i smacznie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybko i smacznie
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    to jest to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !