Sposób przygotowania

Nagrzać piekarnik do 180st.C. Na dnie blachy do pieczenia położyć plastry bekonu,a nich sera.Przesiać przez sito mąkę z solą i proszkiem do pieczenia.Wsypać ciemny cukier.Wymieszać.W misce roztrzepać jajka z mlekiem.Dodać ziarna kukurydzy ugotowanych ziaren.Cały czas ucierając dodać roztopione masło,a następnie suche składniki.Przygotowane ciasto wlać do formy piec 30,40min.Przed podaniem można plastry bekonu wyciągnąć.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    nigdy nie piekłam chleba :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    nigdy nie piekłam chleba :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !