Sposób przygotowania

Na jednej łyżce rozgrzanej oliwy smażymy pokrojone pieczarki wraz z czosnkiem. Gdy woda całkowicie odparuje zawartość przerzucamy do miksera, dodajemy serek, oliwę i sól do smaku i całość miksujemy na krem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    fajny pomysł do wypróbowania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    nie tylko na tosty się nada !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !