Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka na kwaśno

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 2 szkl.
masło 2 łyżka
szalotka 1 szt
ocet winny 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka na kwaśno

Na stopionym w rondlu maśle usmażyć szalotkę na złoty kolor.Dodać fasolkę doprawić do smaku.Do rondla wlać ocet,gotować mieszając.podawać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak