Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip bakłażanowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bakłażan 1
ząbek czosnku 1
gomasio
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Dip bakłażanowy

Bakłażana wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy do miękkości ok 1h. Przekrajamy na pół, wybieramy miąższ i przekładamy do miseczki. Dodajemy drobno posiekany czosnek utarty z gomasio, natkę pietruszki, skrapiamy sokiem z cytryny i całość miksujemy na jednolitą masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 22.09.2012 22:34
pomysłowe
FAFIK 19.07.2011 14:51
Super :)
Izabela/bella81 22.06.2011 00:07
ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak