Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka niedzielna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy
marynowane dymki 1 słoiczek
sałata 1 główka
ser żółty 20 dag
tuńczyk 1 puszka
majonez 4 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka niedzielna

Ogonki liściowe selera umyć, ściągnąć włókna, pokroić w kostkę. Sałatę umyć, rozdzielić liście. Ser pokroić w kostkę. Wymieszać seler z serem, cebulkami, tuńczykiem. Doprawić, zalać majonezem, wymieszać. Wyłożyć do salaterki wysłanej liśćmi sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.06.2011 00:15
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak