Sposób przygotowania

wołowinę,boczek i fasolę ugotować w 3 szkl.wody,dodając liść laurowy,majeranek,pieprz i sól,gdy mięso będzie na pół miękkie dodać pokrojoną w kostkę marchew oraz cebulę,dolać szklankę wody i gotować do miękkości,szynkę i słoninę przemielić przez maszynkę dodać roztarty z solą czosnek,łyżkę natki pietruszki i rozkłócone jajko,masę dobrze wyrobić,dodać tartą bułkęi odrobinę wody,formować małe knedelki i smażyć na oliwie na złoty kolor,przed podaniem włożyć do zupy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    może być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śmieszna nazwa;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !