Sposób przygotowania

Z mąki, jajka, mleka i piwa (mleka ok.200 ml zaś piwa o połowę mniej) przygotować gęste ciasto naleśnikowe. Dowolnie doprawić do smaku. Każdą jedną krewetkę oprószyć mąką a następnie zanurzyć w cieście. Smażyć na głębokim oleju na złoty kolor. Podawać z sosem chilli.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubię takie coś
  • 3
    original
    Opublikowano

    Damian19

    zachecaja wygladem :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    oj chyba bym nie zjadła ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Warto się skusić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    Apetycznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Jadłam i polecam ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !