Składniki:
włoszczyzna | 2 pęczki |
groszek zielony | 1/2 szkl. |
mięso wieprzowe lub drobiowe | 0,3 kg. |
śmietana | 1/4 l |
ser | 4 łyżki |
makaron | 1/4 op. |
natka pietruszki | 4 łyżki |
sól | |
cebula | 1 szt. |
kapusta włoska | 1 kawałek |
włoszczyzna | 2 pęczki |
groszek zielony | 1/2 szkl. |
mięso wieprzowe lub drobiowe | 0,3 kg. |
śmietana | 1/4 l |
ser | 4 łyżki |
makaron | 1/4 op. |
natka pietruszki | 4 łyżki |
sól | |
cebula | 1 szt. |
kapusta włoska | 1 kawałek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: