Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa włoska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 2 pęczki
groszek zielony 1/2 szkl.
mięso wieprzowe lub drobiowe 0,3 kg.
śmietana 1/4 l
ser 4 łyżki
makaron 1/4 op.
natka pietruszki 4 łyżki
sól
cebula 1 szt.
kapusta włoska 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: zupa włoska

umyte warzywa pokroić w paski a mięso w kostkę połączyć z warzywami i gotować do miękkości zalewając wrzącą wodą,zupę zalać śmietaną,wymieszać z serem,ugotowanym makaronem i zieleniną,doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 21.11.2012 09:14
Pyszna zupka
Grazyna0211 09.04.2011 10:20
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak