Sposób przygotowania

Serek (najlepiej śmietankowy) wrzucamy do garnuszka z mlekiem i topimy cały czas energicznie mieszając. Dosypujemy przyprawy. Pierś z kurczaka kroimy w kostke i podsmażamy na oleju. Potem wrzucamy do sosu i dusimy chwile. Ser żółty kroimy w kosteczke i dosypujemy do sosu. Chwile jeszcze podgrzewamy i od razu podajemy, najlepiej z makaronem. Jeśli sos wydaje się wam zbyt gęsty można dolac mleka. jeśli lubicie bardziej wyraziste smaki można dosypać nieco papryki ostrej.
Smacznego!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Nasze klimaty:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    koniecznie muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !