Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty z octem balsamicznym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1
marchewki 2
ocet balsamiczny 1 łyżka
cukier
olej z pestek winogron
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty z octem balsamicznym

Kapustę szatkujemy. Marchewkę i jabłko trzemy na dużych oczkach z czego jabłko polewamy sokiem z cytryny. Składniki łączymy, skrapiamy octem balsamicznym, posypujemy cukrem i odrobiną soli, polewamy olejem i wszystko dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 22.02.2013 19:56
świetna
justynab1903 07.02.2012 21:51
lubię octowe surówki :)
ben-ka 26.03.2011 09:42
a ja ocet akurat mam ,trzeba sprawdzić jak smakuje:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak