Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki z szynki z chrzanowym nadzieniem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 15 plastrów
ser śmietankowy 250 g
śmietana 3-4 LYZKI
chrzan świeżo starty 2 LYZKI
koperek DO SMAKU
sok z cytryny 2 LYZKI
sól DO SMAKU
cukier250 DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki z szynki z chrzanowym nadzieniem

Serek wymieszać ze śmietaną z chrzanem i sokiem s cytryny. Dodać do smaku sól i cukier. Smarować tą masą plasterki szynki. Zwinąć każdy plasterek a na wierz posypać koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta639 18.09.2010 12:12
Znakomite.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak