Sposób przygotowania

Masło utrzeć na gładka masę z cukrem. Cały czas ubijając dodawać po jednym jajku, a nastepnie mąke przesianą z kakao i proszkiem do pieczenia. Na koniec dodac czekolade pokrojona drobno.. Przelozyc ciasto do kwadratowej foremki wyłozonej papierem do pieczenia, Gruszki pokroic na ćwairtki następnei w wachlarz i ulozyc w odstepach na ciescie. Piec przez ok. 45 minut w temp. 180 stopni. Po upieczeniu wystudzic. Pokroic na kwadraty tak by w kazdym kwadracie był w srodku kawalek gruszki.
Śmietanke ubic na sztwno. Wycisnac rekawem do pieczenia porcje śmiatany na srodek gruszki. Posypac starta czekolada lub kakao.
Mozna uzyc gruszek z puszki ale je mocno odsaczyć..

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    mmm wyglądają naprawde apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotki
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super wygladaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !