Sposób przygotowania

Kartofle ugotować i przetrzeć przed durszlak, wymieszać z kawałkiem masła i 3 surowymi jajkami. Posolić, popieprzyć i dołożyć drobno posiekana pieczeń> robić nie wielkie kulki maczać je w jajku i bułce tartej. Smażyć w głębokim oleju lub na maśle.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    dobre na kolację lub na imprezę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    jeszcze takich krokietów ni jadłam, mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !