Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie w oleju z cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matijasy 4 SZT
olej 3-4 LYZKI
cebula 2 SZT
sok z cytryny 1/2 SZT
cukier 1 LYZECZKA

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie w oleju z cebulą

Śledzie przed przygotowaniem moczymy w wodzie. Dzielimy wzdłuż na połówki i każdą polówkę tniemy na 3 kawałki. Cebulę drobno siekamy i mieszamy z sokiem z cytryny i cukrem. Śledzie układamy na półmisku obkładamy cebulą i polewamy olejem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 14.09.2010 09:34
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:34
fajny przepis
buksiak12 14.09.2010 09:34
fajny przepis
Dorota71 14.09.2010 08:59
mniam mniam
Dorota71 14.09.2010 08:59
mniam mniam
Emilia22 14.09.2010 08:25
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:25
bardzo ciekawy przepis
Emilia22 14.09.2010 08:25
bardzo ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak