Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowa błyskawiczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony 4 opakowania(po 100 gr każdy)
wywar warzywny 6 szklanek
szynka wędzona 100 gram
cebula 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
grzanki
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyżka
sól, pieprz
masło do posmażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa błyskawiczna

Cebulę, czosnek i wędlinę pokroić w drobną kostkę. powyższe składniki umieścić w rozgrzanym rondelku z dodatkiem masła. Przysmażyć. Następnie dodać do tego rondelka wywar, serki topione. Chwilę pogotować. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą uniwersalną. Podawać z grzankami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak