Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuskie pierożki z salami i goudą

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
salami 10 plastrów
ser gouda WG UZNANIA
Kukurydza z Puszki
ketchup
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: francuskie pierożki z salami i goudą

Ciasto kupujemy gotowe, wykrawamy kółka, smarujemy ketchupem, wykładamy salami pokrojonym w paski, kawałkami sera i kukurydzą.Posypujemy ziołami i składamy na pół. Po wierzchu sypiemy ziołami i zapiekamy ok 15 minut w 180 stopniach. Pyszne!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mimcia 03.02.2012 22:08
w tej wersji8 jeszcze pierogów nie jadłam. na pewno spróbuję. :)
KasiaK90 07.12.2011 12:17
apetyczne
Justyna Jussstiii 10.09.2011 13:14
smaczne
Marek6 20.07.2011 19:59
Dobre
Baska Kaska 02.01.2011 23:08
ale pycha
MAR3STA 30.11.2010 10:56
ale smakołyki! + ode mnie
pacpaw 30.11.2010 09:49
w połączeniu z salami smakują nieziemsko
Margo1 29.11.2010 19:25
fajne
anja3107 29.11.2010 14:17
wyglądają ekstra
mehia 29.11.2010 08:40
piękne :)
mehia 29.11.2010 08:40
piękne :)
iwa643 29.11.2010 07:30
lubię takie coś
krzyniu1984 29.11.2010 07:09
świetne!!
Ewelina45 28.11.2010 19:30
Muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak