Sposób przygotowania

szpinak umyć, odszypułkować i poddusić na patelni na łyżce masła aż odparuje woda, ostudzić, pokroić dość drobno.
Szynkę i mozarellę pokroić w kostkę.
Wymieszać wszystkie składniki nadzienia, dodać pieprz (ja nie solę bo dużo soli jest już w szynce)
farszu wystarcza do nadziania całego opakowania rurek.
Polewam to beszamelem i zapiekam najpierw pół godziny pod przykryciem a potem posypuję serem ii jeszcze zapiekamy 10 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa98

    ciekawe połączenie z mozarella, można tez użyć sera pleśniowego, również znakomicie smakuje
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    interesujace
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    spróbuje napewno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kubalo

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !