Sposób przygotowania

Warzywa zetrzeć na tarce z grubymi oczkami lub pokroić w słupki. Na rozgrzanym oleju podsmażamy warzywa przez ok. 10 min. nie rumieniąc. Dodajemy przecier pomidorowy i dusimy jeszcze przez chwilę. Całość doprawiamy solą , pieprzem i mieloną papryką. Podawąć do ryb lub jaj gotowanych na twardo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    robię taki sam! pyszne jest!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !