Sposób przygotowania

wołowinę i boczek pokroić w kostkę,cebulę, marchew i pieczarki w plasterki.boczek i wołowinę krótko podsmażyć. na 2 patelni udus cebulę,pieczarki i marchew,a następnie oprósz mąką.podsmażone warzywadodaj do miesa i boczku.kostkę rosołu rozpuść w 1 szklance wrzątku, zalej nim mięso, dodaj wino i duż do miękkości.pod koniec dodaj przecier, sól i pieprz.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawy przepis :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Margo1

    i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszna!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musze spróbować zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gośka

    no siostra czekam aż mnie zaprosisz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !