Sposób przygotowania

1.Ciasto: Białka ubijamy na sztywną pianę. Żółtka rozcieramy z cukrem, a następnie dodajemy mąkę, kakao, pr. do pieczenia i na koniec ubite białka.Wstawiamy do piekarnika na ok. 25 min - 180 st. C.
2.Masa : Na soku marchwiowym gotujemy dwa budynie.Wylewamy na zimne ciasto ciepły budyń.
3.Wierz: śmietanę ubijamy. Dodajemy do niej rozrobioną w odrobinie ciepłej wody żelatynę i cukier puder do smaku.
4. ciasto wstawiamy do lodówki na ok. 2-3 godziny.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    takiego jeszcze nie próbowałem!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ja też takiego nie próbowałam, ale wygląda apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    ciekawe ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne, bardzo lubię to ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    na pewno jest pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    Fajowe i pieknie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wygląda bardzo apetycznie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Oooo, na pewno wypróbuję przepis! Wyglada super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    swietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !