Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledz musztardowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 6 sztuk
musztarda 1 łyżka
kapary 2 łyżki
oliwa 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Śledz musztardowy

Filety opłukać, osuszyć, posmarować musztardą (od wewnętrznej strony). Zawijamy w rulony, spinamy wykałaczką i ciasno układamy w słoju. Dodajemy przyprawy, zalewamy oliwą i odstawiamy na około 3-4 dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak