Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

a\'la rafaello

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wiórki kokosowe 20 dag
czekolada biała 2 szt
margaryna 5 dag
smietana 18% 0,75 szklanki
aromat waniliowy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: a\'la rafaello

1. Czekoladę ścieramy na tarce z drobnymi oczkami.
2.Śmietanę mieszamy z połową wiórków kokosowych i miękką margaryną.
3.Wszystko następnie razem ze sobą dobrze mieszamy do momentu aż powstanie jednolita masa.Z tak rozrobionej masy formujemy kuleczki i obtaczamy w wiórkach kokosowych które nam zostały.
4. Całość należy wstawić do lodówki na ok. 1,5-2 godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 12.06.2012 19:26
Wyśmienite:)
goofy9 10.02.2012 22:41
super pomysł
anja3107 04.12.2011 12:14
smaczne
m1monika 24.12.2010 23:26
to coś dla mojego męża!!!
iknkirke 18.12.2010 15:28
pyszne
Mysiunia 17.12.2010 15:14
super!
Agnieszka172 15.12.2010 19:20
margarynę wystarczy że będzie miękka, ale można tez lekko podgrzać :)
Tomek16 15.12.2010 09:21
bardzo ładnie wygląda
Izabela28 12.12.2010 12:47
Wyśmienite:)
mysza666 02.12.2010 16:49
aha jak rozumiem to należy podgrzać, czy jednak tylko ucierać?
mysza666 02.12.2010 16:47
Na to nie wpadłam jeszcze. Świetne!:)
Ewelina43
Ewelina43 28.11.2010 18:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak