Sposób przygotowania

1. Czekoladę ścieramy na tarce z drobnymi oczkami.
2.Śmietanę mieszamy z połową wiórków kokosowych i miękką margaryną.
3.Wszystko następnie razem ze sobą dobrze mieszamy do momentu aż powstanie jednolita masa.Z tak rozrobionej masy formujemy kuleczki i obtaczamy w wiórkach kokosowych które nam zostały.
4. Całość należy wstawić do lodówki na ok. 1,5-2 godz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Na to nie wpadłam jeszcze. Świetne!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    aha jak rozumiem to należy podgrzać, czy jednak tylko ucierać?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Wyśmienite:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    bardzo ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    margarynę wystarczy że będzie miękka, ale można tez lekko podgrzać :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mojego męża!!!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Wyśmienite:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !