Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy polewamy sosem sojowym, ew przyprawiamy solą, pieprzem , odstawiamy. Przygotowujemy panierkę, mieszamy bułkę z grysikiem, migdałami i orzechami włoskimi. Na 2 kotlety układamy po plasterku szynki i po 2 plastry sera, przykrywamy pozostałymi plastrami schabu zlepiamy brzegi. Tak przygotowanie kotlety panierujemy 2 razy w mące, jajku i mix panierce, smażymy na oleju. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Czy myślisz o wyżerce? Spr€buj kotleta w mix panierce!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wspaniała panierka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !