Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biodrówka w kalarepie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biodrówka 1kg
cebule średnie 2
marchewki 2
kalareps 2
Przyprawa uniwersalna kucharek.,pieprz,sól

Przepis i sposób przygotowania na: Biodrówka w kalarepie

Cebule obieramy kroimy w piórka i szklimy na oleju.Mieso myjemy,kroimy w grubsze plastry i lekko rozbijamy.Dodajemy do cebuli i doprawiamy.Kslarepy i marchewki myjemy,obieramy ,ścieramy na tarce o dużych oczkach i dodajemy do miesa.Dusimy do miekkosci około godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak