Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos cytrynowy do ryb

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cytryna 2 sztuki
masło 1 łyżka
mąka 1 łyżka
wywar drobiowo-wołowy 1 szklanka
sól
cukier
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sos cytrynowy do ryb

Robimy zasmażkę, dolewamy zimny wywar, sok z cytryn oraz otartą z nich skórkę. Zagotowujemy, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata77 08.06.2011 08:27
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak