Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wiosenna
Kukurydzę odlać, osączyć wymieszać ze wszystkimi warzywami dodać oliwę, cukier, sól i pieprz.
Wszystko dokładnie wymieszać.
Sałatkę przygotować przed samym podaniem, inaczej podejdzie wodą.
sałata liściasta | 1 główka |
pomidor | 1 szt |
ogórek świeży | 1 szt |
szczypiorek | 0,5 pęczka |
kukurydza | 0,5 puszki |
rzodkiewka | 0,5 pęczka |
sól | |
pieprz | |
cukier do smaku | |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: