Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane surowym łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sól, pieprz do smaku
majonez
łosoś 3 z gravlax
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane surowym łososiem

Jajka obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż i delikatnie oddzielić białka od żółtek. Kawałki łososia pokroić w małą kosteczkę i dodać do żółtek, połączyć z majonezem i przyprawić do smaku. Powstały fasrsz umieścić na białkach jaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak