Sposób przygotowania

Mięso wyrabiamy z przyprawą do mięso mielonego i smażymy. Pod koniec smażenia dodajemy koncentrat pomidorowy wymieszany z bulionem i smażymy na małym ogniu. Dodajemy świderki ugotowane al dente, mieszamy trzymamy na małym ogniu, aż sos zgęstnieje. Wykładamy na talerz i na gorący makaron dajemy masełko czosnkowe (przepis \"Masło czosnkowe z nutą melisowo-koperkową\"). Tak aby się roztopiło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Fajny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    na pewno dobrze smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Już na sam widok efektu na zdjęciu cieknie mi ślinka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !