Sposób przygotowania

Mięso rozkroić na połowę, rozetrzeć w młynku sól, pieprz, kolendrę, jałowiec, wymieszać z czosnkiem.
Posmarować mięso olejem, skropić sosem tabasco i posypać zmieloną mieszanką od wewnętrznej strony.
Zwinąć mięso w ciasny rulon, obwiązać, posmarować całość olejem i obtoczyć w ziołach.
Włożyć do rękawa do pieczenia i odstawić na 12 godzin do lodówki.
Mięso wyjąć z lodówki przynajmniej na 1 godz. przed pieczeniem.
Piekarnik nagrzać do 175 stop. i piec 1,5 godz.



Ten przepis pochodzi z książki (Dobre Rady )
Wypróbowałam go i naprawdę polecam.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !