Sposób przygotowania

fasolę zamaczamy w letniej wodzie na ok.1godz.w tym czasie gotujemy żeberka,wraz z włoszczyzną i przyprawami,fasolę gotujemy w tej samej wodzie w której moczyliśmy,a gdy jest prawie miękka połączyć z żeberkami i ziemniakami,gotujemy ok.15min.po czym zaprawiamy mąką,na koniec posypujemy zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pożywna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Zupa pyszna ,szczególnie lubię zimą.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyyyyyyyyszna zupa !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    smaczna ta zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !