Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z białej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna 1 pęczek
ziemniaki 6 szt.
mąka 1 łyżeczka
zielenina
żeberka

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z białej fasoli

fasolę zamaczamy w letniej wodzie na ok.1godz.w tym czasie gotujemy żeberka,wraz z włoszczyzną i przyprawami,fasolę gotujemy w tej samej wodzie w której moczyliśmy,a gdy jest prawie miękka połączyć z żeberkami i ziemniakami,gotujemy ok.15min.po czym zaprawiamy mąką,na koniec posypujemy zieleniną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 05.12.2013 16:37
smaczna ta zupa :)
Wacław 17.06.2013 11:45
pyyyyyyyyszna zupa !
Angelika10 18.08.2011 19:44
Zupa pyszna ,szczególnie lubię zimą.
Grazyna0211 05.06.2011 10:30
pożywna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak