Sposób przygotowania

Masło, najlepiej czosnkowe (ja używam te zrobione wg. przepisu \"Masło czosnkowe z nutą melisowo-koperkową\") roztapiam na patelni. Dodaję jajka wymieszane z ugotowaną, pokrojoną parówką, Kucharkiem oraz pieprzem ziołowym i smażę na do momentu gdy zetnie się białko. Przed podaniem posypuję koperkiem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    dobra jajecznica
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już czuję ten smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pychota zjadłąbym taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !