Sposób przygotowania

ugotowane ziemniaki postawic do ostygniecia,po czym przekrecic przez maszynke do mielenia, do tego dodajemy 1 kg maki, gnieciemy ciasto, pozniej ciasto kroimy na kawalki i formujemy z niego paski, jak na zdjeciu. paski kroimy na mniejsze kawalki i gotujemy, kiedy wyplyna wyjmujemy je, na patelni przyrzadzamy okrasę z cebuli i skwarek. polewamy kopytka. smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    dawno nie jadłam, a bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    stary dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dania tradycyjne zawsze są dobre i to do nich właśnie należy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !