Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Suróka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1 łyżeczka
sól 3 szczypta
pieprz 4 szczypta
pietruszka 2 natka
cebula 2 2
kapusta 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Suróka z kiszonej kapusty

Kapustę poszatkować. Cebulę obrać i posiekać. Wymieszać w smiseczce kapustę z cebulą, pieprzem i cukrem. Następnie doprawić solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klaudia27 28.11.2010 12:24
sory . nie wiem jak kasować , bo przez przypadek 2 razy mi sie to dało . i jeszcze z błędem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak