Sposób przygotowania

NAJPIERW CEBULĘ OBIERAMY I KROIMY PÓŁ PLASTERKI DUSIMY NA MAŁYM OGNIU, NA PATELNI , JAK SIĘ LEKKO ZARUMIENI TO WKŁADAMY PALUSZKI CIELĘCE. RÓWNIEŻ DUSIMY PRZEZ 20 MINUT. GOTOWE WYKŁADAMY NA TALERZE NAJPIERW PALUSZKI A NASTĘPNIE CEBULKĘ .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste i pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !