Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PALUSZKI CIELĘCE Z CEBULĄ I DODATKAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

paluszki cielęce 4
cebula 2
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: PALUSZKI CIELĘCE Z CEBULĄ I DODATKAMI

NAJPIERW CEBULĘ OBIERAMY I KROIMY PÓŁ PLASTERKI DUSIMY NA MAŁYM OGNIU, NA PATELNI , JAK SIĘ LEKKO ZARUMIENI TO WKŁADAMY PALUSZKI CIELĘCE. RÓWNIEŻ DUSIMY PRZEZ 20 MINUT. GOTOWE WYKŁADAMY NA TALERZE NAJPIERW PALUSZKI A NASTĘPNIE CEBULKĘ .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 08.06.2012 18:40
super kolacja
babcia
babcia 08.06.2012 18:40
super kolacja
RenataZ-et 07.02.2011 19:31
Proste i pyszne :)
MAR3STA 23.01.2011 09:59
super!
Justyna70 29.11.2010 07:31
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak