Sposób przygotowania

Schab umyć , osuszyć , podzielić na 4 kotlety.Mięso ubić , posypać przyprawą , oprószyć solą i pieprzem. Przykryć folią i odstawić na 2 godz do lodówki.Następnie roztrzepać jajka widelcem.Panierujemy kotlety w mące , jajku , bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    A właśnie dziś za chwilę będę robiła schboszczaczki na obiad :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Pyszne . Uwielbiam schabowe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    tradycyjny najlepszy :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !