Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z raków

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szyjki rakowe 30 dag
groszek konserwowy 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
koperek 1 łyżka
sól
cukier
sałata kilka liści
ryż 10 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z raków

Jajka siekamy. Ryż mieszamy z szyjkami rakowymi, jajkami i groszkiem. Majonez i śmietanę mieszamy z koperkiem i przyprawami. Podajemy sałatkę na liściach sałaty, polewamy sosem śmietanowo-majonezowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak