Sposób przygotowania

Kalafiora i brokuła gotujemy ,wodę z gotowania zostawiamy .Plastry polędwiczek smażymy 6 minut na oleju .Solimy ,pieprzymy i smażymy jeszcze 10 minut.Odkładamy i przykrywamy talerzem.Postały sos z pieczenia mieszamy z 100 ml wody.Z 3 dag masła i mąki robimy zasmażkę .Dodajemy wywar z brokuła ,sos i śmietanę .Gotujemy .Dodajemy starty ser ,jarzyny,przyprawy i podgrzewamy .Zioła siekamy .Pomidory obieramy i wydrążamy z nich nasiona. Mieszamy ze zrumienioną na maśle bułką i ziołami i dodajemy do mięsa i jarzyn.Polewamy sosem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    polędwiczki to ja lubię i to bardzo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Oj, naprawdę pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa propozycja na smaczny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !