Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria po egipsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek 2 sztuki
czosnek 2 ząbki
rzodkiewki 6 sztuk
jogurt 1 szklanka
mięta 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria po egipsku

Obrać ogórki, pokroić w plasterki, posolić, po 15 minut lekko odcisnąć. Czosnek obrać, drobno posiekać. Rzodkiewki umyć, pokroić w talarki. Wszystkie składniki sałatki wymieszać, zalać roztrzepanym jogurtem, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak