Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i rodzynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 główka
rodzynki 1/3 szklanka
jabłko 1 sztuka
cebula 1 sztuka
sos winegret 4 łyżki
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i rodzynkami

Kapustę oczyścić, poszatkować. Cebulę, jabłko zetrzeć na tarce. Dodajemy pozostałe składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak