Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos błyskawiczny do mięs i wędlin

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

musztarda 2 łyżki
dżem porzeczkowy 2 łyżki
powidła śliwkowe 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos błyskawiczny do mięs i wędlin

Zmieszać dżem/ powidła śliwkowe z musztardą.
Podawać do mięs na zimno lub wędlin.
Najlepszy na ten sos jest dżem porzeczkowy, ale może też być żurawinowy, borówkowy lub powidła śliwkowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak