Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowo-jarzynowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mieszanka warzywna 1 opakowanie
kostki rosołowe 2 sztuki
serek topiony śmietankowy duży 1 duży
koperek 1 łyżka
śmietana 18 proc 2-3 lyzki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowo-jarzynowa

Nastawiamy wodę i wsypujemy warzywa.Zagotowujemy,wkładamy kostki rosołowe i pokrojony w kosteczke serek.Gotujemy na wolnym ogniu az warzywa będą miękkie. Doprawiamy do smaku.Wlewamy smietane i wsypujemy posiekany koperek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 15.01.2011 09:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak