Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz wieprzowy

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 1 kg
cebula biała 1 szt.
margaryna do smażenia 1/2 kostki
papryka mielona 1 łyżka
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyzka
Pieprz biały mielony Prymat 1/2 łyżeczki
mąka pszenna 2 łyzki
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz wieprzowy

Margarynę rozpuścić, wkroić cebulę i wysmażyć. Wkroić mięso w kosteczki, wysmażyć. Dodać wszystkie przyprawy i smażyć do miękkości. Podbić wodą z mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 14.09.2013 08:16
pyszny do makaronu
Janek 13.09.2012 12:09
super przepis
karolina1869 24.08.2012 12:40
dobry
Beata73 14.05.2012 15:58
do makaronu-super!
Beata73 14.05.2012 15:58
do makaronu-super!
Krzysztof18
Krzysztof18 30.10.2011 06:24
super
Beata73 05.01.2011 13:52
bardzo smaczny!
Beata73 05.01.2011 13:52
bardzo smaczny!
kuklik 11.12.2010 16:20
z kaszą super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak