Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy kroimy na pół i gotujemy do półmiękkich .Odcedzamy i lekko studzimy.Jajka roztrzepujemy z majerankiem .Ziemniaki panierujemy w jajkach ,obtaczamy otrębami i pieczemy na blasze na złoty kolor. Podajemy z serkiem twarożkowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Twoje ziemniaczki muszą być smakowite:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    na pewno pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pyszny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być taki ziemniaczek...
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takich nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !