Sposób przygotowania

Warzywa myjemy .Ziemniaki ,cukinie i cebule obieramy i kroimy w plastry .Z papryki usuwamy gniazdo nasienne.Kroimy w małe kawałki .Kalafior i brokuł dzielimy na różyczki.Nadziewamy kolejno na patyczki do szaszłyków.Tak przygotowane szaszłyki układamy na blasze ,polewamy je lekko olejem i pieczemy w 180* C do momentu aż warzywa będą miękkie tak około 30 minut.Gdy by się przypiekały za bardzo należy przykryc je folia aluminiową .

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł, musze wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    sla tych co nie jedzą mięsa - pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !